Round Table End User Computing & Business Mobility

De vloedgolf aan innovatieve ontwikkelingen op het gebied van End User Computing en Business Mobility biedt volop kansen. Hoe benut je deze mogelijkheden? Hoe dient de IT omgeving te worden ingericht om huidige én toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden?

Deze onderwerpen komen aan bod tijdens onze Round Table End User Computing & Business Mobility op 10 maart a.s. van 16.00 tot 19.00 uur te Wijk aan Zee, waarvoor wij u graag uitnodigen. Tijdens deze round table zal Brian Gammage, Chief Market Technologist bij VMware, zijn expertise delen over hoe IT operations en management moeten evolueren om om te gaan met de huidige technologische ontwikkelingen. Daarnaast zullen we een aantal praktijkcases bespreken, waarin we verder ingaan op de optimalisatie van o.a. Profile Management, User Experience en Application Delivery om actuele en toekomstige technologische ontwikkelingen moeiteloos in te kunnen passen in uw IT omgeving. Uiteraard zal er ook ruimte zijn voor discussie en onderlinge uitwisseling van gedachten.

Om de waarde van de round table te garanderen zullen we het aantal plaatsen zeer beperkt houden. Bent u geïnteresseerd? Dan raden we u aan zich tijdig aan te melden via events@itq.nl.

Agenda 10 maart

16:00 Inloop

16:10 Welkom ITQ

16:30 Gastspreker Brian Gammage, Chief Market Technologist bij VMware (Engels)

17:15 Twee klantcases

18:15 Borrel

19:00 Einde

 

Namens het team ITQ,

Jeanette den Hertog

Chief Commercial Officer

&

Johan van Amersfoort

Team lead EUC